Palvelut

Yumi Brows kulma-karvojen laminointi

Ripsenpidennykset

Yumi Lashes ripsien kestotaivutus ja -värjäys

Kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäys

Microblading

Microblading kestopigmentoinnissa kulmat suunnitellaan sekä toteutetaan aina asiakkaalle yksilöllisesti. Microblading toteutetaan karvatekniikalla, jotta kestopigmentoinnissa saavutetaan mahdollisimman luonnollinen lopputulos. Microbladingin yhteyteen on mahdollista lisätä sovitusti pigmentointikoneella tehtävää Shadow-tekniikkaa. 
Toimenpiteessä käytettävät pigmentit ovat vastuullisesti tuotettuja sekä täyttävät kaikki terveys- ja turvallisuusvaatimukset. Pysyvyys 1-3 vuotta. 

Hinta

270€

Vahvistus 8-10 viikkoa: 70€

Kestopigmentoidut Shadow-kulmakarvat

Shadow-tekniikalla pigmentoidut kulmakarvat tehdään pigmentointikoneella, jolloin kulmakarvoja työstetään ns. värittämällä ja tällä tavoin luodaan kaunis häivytetty lopputulos. Shadow-kulmakarvat ovat meikkimäiset sekä kestävät ja näin ollen parantuessaan kauniin pehmeän näköiset. Pigmentointi haalenee iholta tasaisesti jättämättä epätasaisuuksia. 
Shadow-kulmakarvojen yhteyteen on sovitusti mahdollista lisätä Microblading-tekniikkaa. Pysyvyys 1-5 vuotta

Hinta

270€ 
Vahvistus 6-9 viikkoa: 70€ 

Volyymi- ripsenpidennykset

Volyymiripsienpidennykset suunnitellaan ja asennetaan tarkasti sekä asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden. Volyymiripsissä pidennyskuidut muotoillaan viuhkaksi jokaista omaa ripseä kohden. 
Volyymiripsienpidennyksillä pystytään kauniisti korostamaan katsetta ja luomaan erilaisia lopputuloksia, korostaen omaa luonnollista kauneutta.  
Pysyvyys 3-5 viikkoa. 

Hinta

Uudet volyymiripsienpidennykset: 115€ 
Volyymiripset huolto 60 min: 75€ 
Volyymiripset huolto 90 min: 85€ 
Volyymiripset huolto 120min: 90€ 
(Rikottu / Kardashian-look ilmoitettava varauksen lisätiedoissa + 5€)

Klassiset ripsienpidennykset

Klassiset ripsienpidennykset antavat luonnollisen ja erotellun lopputuloksen. Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä pidennyskuituja. Pysyvyys 3-5 viikkoa. 

Hinta

Uudet klassiset ripsienpidennykset: 95€

Klassiset ripsienpidennykset huolto: 70€

Hybridi- ripsienpidennykset

Hybridiripsienpidennykset toteutetaan volyymi- ja klassisia ripsienpidennyskuituja käyttäen. Lopputulos on näyttävämpi kuin klassisissa ripsienpidennyksissä, kuitenkin ilmava ja kevyt. Pysyvyys 3-5 viikkoa. 

Hinta

Uudet hybridiripsienpidennykset: 105€
Hybridiripsienpidennykset huolto: 75€


Yumi Lashes ripsien kestotaivutus sekä värjäys

Yumi Lashes kestotaivutus on uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa asiakkaan omat ripset näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa tai irto-osia. Yumi Lashes Kestotaivutus on hellävarainen hoito, sillä se ravitsee ripsiä keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kestotaivutus vaikutus 8-10 viikkoa. 

Hinta

80€

Yumi Brows Kulmakarvojen laminointi sekä värjäys ja muotoilu

Yumi Brows on kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka laminoinnin lisäksi ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla.  Yumi Brows kulmakarvojen laminointitoimenpide taivuttaa kauniisti kulmakarvat haluttuun muotoon. Kulmakarvojen laminoinnin vaikutus kestää 4-6 viikkoa. 

Hinta

49€

Kulmakarvojen ja ripsien kestovärjäys

Kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu: 20€ (kulmakarvojen kestovärjäys ja muotoilu ripsienpidennysten yhteydessä 15€)

Hinta

Ripsien ja kulmien kestovärjäys ja muotoilu: 30€

Heräsikö sinulla kysymyksiä?

Kysy minulta lisää ottamalla yhteyttä.